ēd, lūdzies, mīli




noskatījos filmu "eat pray love" (ēd, lūdzies, mīli) esmu nedaudz dusmīgi uz emancipēto sievieti un sievieti feministi. tātad sākot jau ar galveno varoni, kas acīmredzami ir ar problēmām, jo ļoti viegli un nekritiski maina vīriešus, dāa, protams ka tu nesapratīsies ar daudz jaunāku aktieri. līdz pat klišejām filmas izpildījumā - kamoooon, viņa satiek savu LIKTENĪGO, kad nokrīt no riteņa?! redzēts tikai 100 reizes iepriekš. labi, laikam šī filma mani sakašķināja, atvainojos par to. šī filma ir tik nepareiza tik daudzos līmeņos. atvainojos visiem tiem, kas lasīja grāmatu(iespējams, ka tā bija labāka). nav jāsēž indiešu templī, lai tiktu galā ar savu dzīvi, kā filma var runāt par atbildes meklēšanu sevī un vienlaicīgi sūtīt galveno varoni apkārt visai pasaulei, lai meklētu "harmoniju", cik stulbi, ka bezzobains vīrietis un tikai bezzobains vīrietis var dot tev atļauju mīlēt kādu. sievietes, nu taču, saņemamies, šī filma liek mums izskatīties tik stulbām! godīgi, tik stulbām! lūdzu atrakstiet, ja šī filma mainīja jūsu dzīvi, man likās diezgan vizuāli smuki, bet vispār mēsls. neatkarīgi no filmas uzskatu ka aktrise Julia Robertsa ir ļoti talantīga un skaista.

Komentāri

  1. pilnīgi piekrītu! nesaprotu, kāpēc filma izsaukusi tādu sajūsmu, ja ir tik klišejiska un tiešām "tikai 100 reizes" redzēta! man tur viss riebās, nu labi- ne jau pilnīgi viss, bet lielākā daļa lietu :D sākot ar nosaukumu :D

    AtbildētDzēst
  2. Izlasīju grāmatu krietnu laiciņu pirms filmas iznākšanas, un jau pirmo reizi redzot treileri, man bija skaidrs, ka labi nebūs.. Filmai ar grāmatu vispār mazs sakars, tā protams nebija pati vērtīgākā daiļliteratūra ever, bet diezgan sirsnīgs un interesants romāns, kur atšķirībā no filmas, sižets vairāk norisinājās galvenās varones galvā, nevis visās tajās super banālajās situācijās.
    p.s. par riteni arī neko neatceros, viņi iepazinās piedzērušies ballītē :D

    AtbildētDzēst
  3. hmm... "piedzērušies ballītē"? skaisti.. varu apliecināt, ka tas ir labs veids kā iepazīties :)

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru