rokdarbi

pirmais izcilais rokdarbs ir šaļkaklarota, kura gan vēl prasās pēc papildinājuma, bet iedvesmai iesaku izmantot http://divasdivas.yolasite.com/shalles.php, (lieku atsauci, lai neuzskata par plaģiātu) otri ir klaidoņa cimdi (cimdi bez pirkstiem), kuriem man jālieka atsauce uz Martu Turkopuli, kura nav šo cimdu izgudrotāja, bet kā man šodien norādīja Andrejs: "Bet Martai taču ir tādi paši" nu kaut kā tā. Priekā!

ar cimdien ir tā, ka viņus uztaisīt ir "īzī pīzī", jo viņus ada kā cimdus, norauc ātrāk un piešuj mežģīni, ar šaļkaklarotu ir sarežģītāk, jo tai ir vajadzīga speciāla ierīce ko angliski sauc par "french knitter" vai "spool knitter", kuru var iegādāties šujam/adam veikalā. Protams, ieguglējot šo nosaukumu var redzēt gan kā izskatās, gan protams dažādas pamācības arī kā lietot.

Komentāri

  1. pfff tie cimdi jau galīgi nevar būt plaģiāts (protams nedomāju sevi kā pirmavotu, bet to veikalu uz Audēju ielas(?) kur abas viņus redzējām), jo tu taču veici savu redakciju, ieviešot jaunas krāsas un pielietojot savu unikālo adīšanas stilu ;)

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru