princis baltā zirgā

un kāda vispār ir būt princesei jēga? tik vien kā prinča gaidīšana? varu saderēt, ka dusošā skaistules pirmie vārdi pēc pamošanās bija: "ko? cik pulkstens? jāceļas?".
ak, prinči baltos zirgos! vai tad tas nav tas ko mēs gaidam? tas jau nekas, ka ar jāšanas sportu jau sen pilsētās neviens nenodarbojs un arī zirgaudzētavu paliek arvien mazāk. jā, protams, pelnrušķīti es saprotu, klubā, naktī, tur daudzi var likties kā prinči. kas notiek pēc tam? kad viņš atjāj, kad ir nokāvis tevis dēļ pūķi vai izglābis no mūžīgā miega? tev jābūt arī viņa dēļ gatavai uz visu! pat kāpt arā no ūdens, teikt ardievas astei un mācīties staigāt uz divām. beidz sapņot par princi, ja neesi gatava ar auzām barot arī viņa balto kumeļu. lūk sieviete vs. princese. Tiec tagad galā ar karalisku vīramāti! un viņi dzīvoja ilgi un laimīgi, nekad nebija skumji vai vientuļi



Komentāri

  1. "beidz sapņot par princi, ja neesi gatava ar auzām barot arī viņa balto kumeļu."

    lieliski teikts!

    bet īstenībā no īstas princes tādas, kuras dēļ ir vērts kaut to pūķi, nevajag gaidīt neko vairāk kā tikai šo svētlaimi būt kopā ar viņu un noklāt savu žaketi pāri dubļu peļķej, lai viņa nesasmērē kurpes. tāpēc jau viņi pievar briemoņus (gan 3D, gan iekšējus), lai varētu būt kopā ar princesi. jo princes ir tik lieliskas, ka viņām nekas vairāk nav jādara, kā tikai jābūt.

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru