zandeles un zeķes

hei, hei! silti ne? jā! tieši tā, vasara ir ZANDEĻU LAIKS!!! mati vējā  un silti brūna āda un tu zini ka vasara ir klāt! no bēniņiem tu nones savas vasaras kurpes. bet ko nu? drusku tā kā pūš, drusku tā kā vēss, drusku vējš. zandeles skatās uz tevi lielām acīm un burtiski smilkst lai uzvelc viņas arā! un kā nu ne, kedās tā kā karsti, bet zandelēs tā kā vēss. ZEĶES! jā! tieši tā! tas tikai maldinoši asociējas ar apaļiem tūristies ar ēdienu traipu t-krekliem un kargo īssbiksēm un jostasmakiem. nē, tā tam nav jābūt. jā, viņi to darīja pirms tas bija stilīgi. bet tagad ir tava iespēja saplūst ar visiem, nu ar modelēm un augstās modes piekritējiem un ieaut savas kājeles zeķītēs un zandelēs, lai iegūtu bezgalīgu laimi un optimālu kāju temperatūru, laikapstākļos kas ir "gandrīz vasara". 
kas? nav skaidrs ko es gribu pateikt? ZEĶES ZANDELĒS IR ŠĪS VASARAS "MUST HAVE"!!! be there or be square! dari to pirms vēl tas ir stilīgi! vasara saturies, zandeļzeķes es nāku!!! PRIEKĀ





Komentāri

  1. Vispār es drusku sabijos - pirmās sandales stipri līdzīgas tavējām, bet kājas gan dikti melni spalvainas :D Haha. Priekā PAR sandalēm!

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru