All Day Long jaunās skaņās



Ska/ punk grupa All Day Long, kā jau katru gadu, arī šogad, 18.novembrī svinēja savu dzimšanas dienu! Atzīmējot grupas pilnās pilngadības svētkus - 21. gadu!
Savā 21. jubilejas koncertā, par kuru paši smejas, ka beidzot var legāli dzert alkoholu arī Amerikas Savienotajās Valstīs, viņi pārsteidz ar jaunu stilu un jaunu skanējumu. Skatuvi viņi šajā svētku reizē dalīja ar cīņu biedriem grupu PND, kas arī savu uzstāšanos izpildīja akustiskās noskaņās. Šogad saldie 21 tika apzināti svinēti intīmā gaisotnē, mājīgajās Tallinas pagalma telpās, kur otrā stāva viesistaba pulcēja, gan vecus, gan jaunus grupas draugus un fanus. Kopā ar šarmanti pārdomāto vizuālo tēlu All Day Long jaunās melodijas, ielīksmoja visas sirdis un prātus.
Runājot par grupas jauno skanējumu, trompetists Sīgals, saka, ka galvenais lai faniem patīk. Vēl pieminot, ka svarīgs ir darbs pie kvalitatīva skanējuma un būšana kopā ar draugiem. Grupas jaunie, melodiskākie ritmi, ir tik pat aizraujoši kā līdz šim un ļauj dejot un dziedāt līdzi, jau labi zināmām dziesmām. Jubilejas koncertā grupas pamatsastāvu papildināja perkusiju meistars Nils Īle, veidojot interesantu kopskanējumu.
            Gan All Day Long, gan PND puišiem, tieši ziemas aukstie mēneši ir ražīgs koncertu laiks. Dzimšanas diena, nevis iemidzina ziemas sezonai, bet tieši pretēji, pamatīgi ieskandina, jo decembrī visi kopā viņi dodas savā slavenajā Ziemassvētku jampadrača tūrē. Ziemassvētku jampadracis ir kopēja svētku programma, kas jau 11 gadus pieskandina Latviju. Abas grupas apceļo Latvijas lielākas un mazākas pilsētas, uzstājoties dažādās mūzikai draudzīgās vietās, kurās nes svētku prieka vēsti. Ziemassvētku koncert-tūres datumi tiks izziņoti drīz, seko līdzi sociālajās vietnēs Instragram (alldaylonglv un pnd_panku_banda) vai Facebook (AllDay Long un PND), lai saņemtu grupu jaunumus.

Paldies, lai skanīgs svētku laiks.#nekadskaidrā
Madara G

Fotogrāfs: Juris Rozenbergs















Komentāri